Beeldwissel1boys.jpg
Beeldwissel2boys.jpg
Beeldwissel3boys.jpg
previous arrow
next arrow
Shadow

The Boys & Girls van Ekeren Donk

Wij zijn een groep ‘Donkenaars’ die in 2012 besloot een samenkomst te organiseren met makkers, kameraden en vrienden die ooit betrokken zijn geweest met de lagere school in de Pastoor Goetschalckxstraat, de meisjesschool in de Prinshoeveweg, met de Chiro in de Jozef Ickstraat, Sint Michielscollege, of met andere (jeugd)verenigingen, en die rond de periode 1946-1953 geboren werden.

Het is de bedoeling van deze groep om – zonder enige verplichting - een tweetal keer per jaar mekaar te ontmoeten tussen pot en pint, of bepaalde activiteiten te organiseren.

Onder het motto :

friendsforever

Ben je echter niet geboren in die periode (ervoor, of erna), voel je dan absoluut niet uitgesloten. Was je eveneens betrokken met dat school- of –jeugdleven, was je een belangrijke “medespeler” of figuur (bvb. chiroleider, schoolkameraad, bekende figuur), laat zeker iets van je horen bij Willy Tomboy of Ludo Huybrechts.

Ook vele foto's van de ‘oude’ Donk werden ingestuurd en op deze website gepubliceerd. Het is echter niet de bedoeling om onze groep om te vormen tot een soort heemkundige kring. 

Deze evolutie heeft geleid naar de noodzaak om de website verder aan te passen en wer ook een overkoepelende website opgestart (www.onsdonkske.be) waarvan de inhoud van de huidige website " The Boy's van Ekeren Donk " een fundamenteel deel uitmaakt.

Mailen kan naar Ludo Huybrechts via contact formulier onderaan website..

Contactformulier wordt gebruikt om spam (ongewenste) mails te vermijden. Het formulier komt in de mailbox van Ludo Huybrechts terecht. Vermeld dan wel op het formulier wat het onderwerp is, en op welke pagina (titel of hoofdpunt) je een correctie wenst aan te brengen, een verbetering, reactie of vraag hebt.

We willen de Donk laten herleven!

2014 - Vele oud leerlingen van meester Van Royen (inmiddels (in 2014) haast 98 jaar).

2014 leerlingen meester Van Royen

 

 

 

Links naar interessante of relevante websites